Vastuulauseke

Glassdrive pochette

Tekijänoikeudet:

Näillä sivuilla esitetyt tavaramerkit ja logot ovat SAINT-GOBAIN AUTOVER -yhtiön tai SAINT-GOBAIN AUTOVER -konserniin kuuluvien yhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. Edellä mainittujen tavaramerkkien käyttäminen on kielletty, ilman niiden omistajan kirjallista ennakkohyväksyntää.

Kaikkia näillä sivuilla olevia tietoja voidaan ladata, jäljentää ja tulostaa seuraavin rajoituksin:

Kaikkia näillä sivuilla olevia tietoja voidaan ladata, jäljentää ja tulostaa seuraavin rajoituksin:

• Näiden tietoja käyttäminen henkilökohtaisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty
• Näiden tietojen muuttaminen on kielletty
• Kaikkiin kopioihin on jätettävä maininta (”copyright”)

SAINT-GOBAIN AUTOVER.

Tietojen käyttäminen mihinkään muihin tarkoituksiin on kielletty, ilman SAINT-GOBAIN AUTOVER -yhtiön kirjallista ennakkohyväksyntää.

Vastuu:

Kaikki näillä sivuilla esitetyt tiedot esitetään sellaisinaan. SAINT-GOBAIN AUTOVER ei anna näille tiedoille mitään välillisesti tai välittömästi ilmaistua takuuta, eikä vastaa näiden tietojen käytöstä.

SAINT-GOBAIN AUTOVER ei takaa näillä sivuilla esitettyjen tietojen oikeellisuutta eikä vastaa niiden virheistä tai puutteista. Käyttäjä on yksin vastuussa näiden tietojen käytöstä.

SAINT-GOBAIN AUTOVER varaa oikeuden muuttaa milloin tahansa näiden sivujen tietoja päivittämisen yhteydessä. SAINT-GOBAIN AUTOVER ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat näillä sivuilla esitettyjen tietojen käytöstä.

Käyttäjä sitoutuu olemaan välittämättä edelleen mitään näillä sivuilla esitettyjä tietoja, tai häntä vastaan voidaan nostaa siviili- tai rikosoikeudellinen syyte tällaisesta toiminnasta, sekä olemaan paljastamatta lainvastaisia tietoja näiden sivujen välityksellä.

SAINT-GOBAIN AUTOVER -konsernin ulkopuoliset sivut, joille on hypertekstilinkki näiltä sivuilta, eivät ole SAINT-GOBAIN AUTOVER -konsernin valvonnassa, joten emme vastaa linkkien käytöstä ja niiden välityksellä saatavista tiedoista. Käyttäjä on yksin vastuussa linkkien käytöstä.

Tärkeää: Internetin välityksellä lähettämäsi viestit saatetaan siepata verkossa. Viestien luottamuksellisuutta ei voida taata ennen niiden saapumista meille.