Saint-Gobain-brändi

Saint-Gobain brändi

Tuulilasin korjauksen asiantuntijamme, aidosti palveluksessasi!

Vahvuutemme: markkinajohtajan tukema asiantuntijaverkosto

”Laatu, luotettavuus ja rehellisyys .”

Keskeiset luvut:

  • 800 Glassdrive-asentamoa.
  • 400 France Pare-Brise-asentamoa (ketjun jäseniä Ranskan markkinoilla)
  • 11 maata Euroopassa (Portugali, Espanja, Italia, Kreikka, Viro, Suomi, Alankomaat...).

Globaalin lasiasiantuntijan varaosaratkaisu

Glassdrive on Saint-Gobain-konsernin brändi, kuten Saint-Gobain Sekurit ja Sekurit Service. Se luotiin yli 20 vuotta sitten täydentämään Saint-Gobain-konsernin autoteollisuuden lasipalvelua. Glassdrive-verkosto koostuu nykyisin liki 800 asennuskeskuksesta 11 Euroopan maassa.

Saint-Gobain: autoteollisuuden lasiratkaisujen maailmanlaajuinen johtaja

Saint-Gobain on ollut lasiratkaisujen asiantuntija jo yli 350 vuoden ajan. Konserni on myös 90 vuoden ajan hyödyntänyt lasinvalmistajan asiantuntemustaan palveluidensa tarjoamisessa autonvalmistajakumppaneilleen. Konsernista on tullut autoteollisuuden lasiratkaisujen asiantuntija, joka hallitsee sekä lasien valmistuksen että asennuksen. Saint-Gobain tarjoaa tuulilaseja, sivuikkunoita, takaikkunoita, kattoikkunoita ja panoraamakattoja lukuisille autoteollisuuden tuotantolinjoille Saint-Gobain Sekurit ‑tuotemerkkinsä alla.

Sora, murtautumiset, onnettomuudet... Kun autot lähtevät tien päälle, niiden ikkunat altistuvat monille riskeille. Siksi Saint-Gobain myös valmistaa ja toimittaa vaihtolaseja asennusasiantuntijoille Sekurit Service ‑tuotemerkkinsä alla. Saint-Gobain pitää aina tiivistä yhteyttä kuljettajiin, leasing-yhtiöihin ja vakuutusyhtiöihin. Näin täydentää eurooppalaista palvelutarjontaansa 800 Glassdrive-asentamosta ja 450 ranskalaisesta tuulilasikeskuksesta koostuvan verkostonsa avulla, sekä tarjota lasien vaihto- ja korjausratkaisuja ja kuljettajan apujärjestelmien kalibrointia. Palvelumme on aina nopeaa, tehokasta ja laadukasta, sillä Saint-Gobain loi Glassdriven juuri näiden periaatteiden pohjalta. Näin Glassdrive on ainoa asennuskeskusten verkosto, jossa käytetään sen oman konsernin suunnittelemia, valmistamia ja Toimittamia lasituotteita.

 Tarkemmat tiedot hinnoittelusta saatte suoraan korjaamoiltamme

Autolasien ammattilaisemme selvittää parhaan ratkaisun tarpeisiinne

Glassdriven sitoumukset: olemme täällä auttaaksemme sinua

Tähän pyrimme jokaisessa Glassdrive-asentamossamme. Juuri tällaisen asiointikokemuksen saat aina, kun luotat autosi tuulilasin korjaamisen meidän käsiimme.

  • "Yksinkertaista!": Voit varata meiltä ajan verkossa tai saapua paikan päälle ilman ajanvarausta.
  • "Huolehdimme kaikesta.": Kun asioit Glassdrivella, sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen ja hoidamme vakuutusasiat suoraan vakuutusyhtiösi kanssa, ja tarvittaessa autamme sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä.
  • "Totta kai, onnistuu.": Välitämme kaikista autoilijoista. Meiltä saat autoosi parhaiten sopivan lasin autosi iästä ja merkistä riippumatta.
  • "Tätä on laatu.": Saint-Gobain-konsernimme, eli lasituotteiden maailmanlaajuisen johtajan ansiosta voimme taata, että lasiratkaisumme ovat yhtä laadukkaita kuin alkuperäisetkin osat.
  • "Saat mielenrauhaa.": Kalibroimme kuljettajaa avustavat kamerat täydellisesti, jotta pääset takaisin tien päälle ja saat mielenrauhaa.

Saint-Gobain: asuntomarkkinoiden johtaja

Autoteollisuuden lisäksi Saint-Gobain-konserni suunnittelee ja tarjoaa materiaaleja ja palveluita asunto- ja teollisuusmarkkinoille. Se toimii sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Konserni on kestävän rakentamisen maailmanlaajuinen johtaja, joka toimii 75 maassa ja jolla on liki 171 000 työntekijää. Rakennukset, kuljetus, infrastruktuuri, teolliset sovellukset... Saint-Gobainin tehtävänä on tarjota kestäviä ja huipputehokkaita ratkaisuja ja innovaatioita. Sen tarkoitus: ”Teemme koko maailmasta paremman kodin.

 Löydä lähin asentamo

Ammattilaiset palveluksessasi Espoosta Rovaniemelle