Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Onnistuuko korjaus, vai pitääkö lasi vaihtaa?

Korjaus vaihdon sijaan, hyvä ratkaisu sinun ja planeettamme kannalta!

Onko tuulilasisi vaurioitunut? Auto tulee viedä autolasien asiantuntijan tutkittavaksi, jotta voit jatkaa turvallista ajamista. Älä kuitenkaan hätäänny! Voi olla, että tuulilasi täytyy ainoastaan korjata. Asiantuntijamme tutkivat kunkin vaurion tapauskohtaisesti, jotta saat optimaalisen ratkaisun.

Tuulilasin korjaus vai vaihto?

Tuulilasin korjaus vai vaihto?

Pitääkö tuulilasi korjata vai vaihtaa, jos se on vaurioitunut? Saat kysymykseen vastauksen pyytämällä apua tuulilasien korjaamisen ja vaihtamisen asiantuntijalta. Asiantuntija voi arvioida tuulilasin vaurioiden laajuuden. Meillä Glassdrivella on vain yksi sääntö: Pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan lasin. Miksi teemme näin? 

  • Enemmän luottamusta: Vakuutusyhtiöt luottavat meihin, koska teemme tarkkoja arvioita
  • Enemmän joustavuutta: Me Glassdrivella voimme korjata autosi vaurioituneet ikkunat myös ilman ajanvarausta
  • Enemmän säästettyä aikaa: Me Glassdrivella voimme korjata tuulilasin jopa puolessa tunnissa!
  • Enemmän kestävyyttä: Kun vauriot korjataan, halkeamat eivät lähde laajenemaan esimerkiksi kovilla pakkasilla tai iskun voimasta tien päällä.
  • Enemmän sitoutumista: Olemme kaikki sitoutuneet vähentämään omia vaikutuksiamme ympäristöön. Korjaaminen on meille siis vaihtamisen sijaan ensisijainen vaihtoehto.
 Hajonnut lasi?

Korjaamme ja vaihdamme lasit kaikkiin merkkeihin ja malleihin

 

Korjaus vai vaihtaminen: Neljän vaiheen diagnostiikka

Mistä voi tietää, pitääkö vaurioitunut tuulilasi vaihtaa vai korjata? 

Oman diagnostiikan tekeminen:

  • Jos tuulilasissa on halkeama, se on ilman muuta vaihdettava
  • Jos tuulilasi on lämmitettävä (laminoidussa lasissa on pieniä metallilankoja) tai UV-suojattu (laminoituun lasiin on upotettu pieniä metallihiukkasia), tuulilasin pelkkä korjaus ei onnistu.  
  • Jos tuulilasissa on vähintään yksi vauriokohta, voit tehdä alustavan arvion ensin neljän yksinkertaisen kysymyksen avulla itse sen selvittämiseksi, millaisia toimenpiteitä turvallisen ajon varmistamisen edellyttää. 
 Löydä lähin asentamo

Ammattilaiset palveluksessasi Espoosta Rovaniemelle

 

Korjaus vai vaihtaminen: Miten voin varata ajan?

Me Glassdrivella olemme tehneet ajan varaamisesta helppoa! Kun autosi lasi on korjattava tai vaihdettava, voit valita haluamasi vaihtoehdon. Voit käydä jollakin asentamollamme, soittaa meille, tai varata ajan suoraan netissä

 

Auton lasin korjaus: 

  • Voit käydä Glassdrive-asentamolla ilman ajanvarausta: Korjaamme autosi ikkunan jopa puolessa tunnissa!
  • Jos haluat mieluummin varata ajan, voit soittaa valitsemaasi asentamoon tai varata ajan suoraan ajanvarauskalenteristamme
Auton lasin vaihto

Auton lasin vaihto: 

•    Voit käydä lähimmässä Glassdrive-asentamossa: Varaamme sinulle aikatauluusi parhaiten sopivan ajan
•    Voit soittaa valitsemaasi asentamoon tai varata vaihtoajan suoraan ajanvarauskalenteristamme


Etsi Glassdrive-asentamo läheltäni

 

Kuinka vaihtaa autoni tuulilasi, jossa on ADAS-järjestelmä?

Kun vaihdetaan tuulilasi, jossa on Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) -kamera, tarvitaan lisähuomioita ja menettelyjä. ADAS-kamerat ovat olennainen osa nykyaikaisia ajoneuvon turvajärjestelmiä, jotka avustavat esimerkiksi kaistavahti-, mukautuva vakionopeudensäädin- ja törmäyksenestojärjestelmissä.

Vaihtoprosessin aikana ADAS-kamera on käsiteltävä huolellisesti ja usein tilapäisesti poistettava alkuperäisestä tuulilasista. Kun uusi tuulilasi on asennettu, kamera on sijoitettava ja kalibroitava tarkasti varmistaen sen asianmukainen toiminta.

Kalibrointi on tärkeä vaihe, jossa kamera asetetaan ajoneuvon määritysten mukaisesti ja sen asetukset säädetään valmistajan ohjeiden mukaisesti. Tämä varmistaa, että kamera antaa tarkkoja ja luotettavia tietoja ADAS-järjestelmän asianmukaiselle toiminnalle.

ADAS-kameran kalibrointi edellyttää erikoislaitteita ja osaamista. Autopalvelukeskukset, jotka tarjoavat tuulilasin vaihtopalveluita ADAS-kameroilla, yleensä omaavat tarvittavat työkalut ja koulutetut teknikot kalibroinnin suorittamiseksi tarkasti.

Kalibrointiprosessi voi viedä jonkin aikaa ja yleensä vaatii ajoneuvon pysäyttämisen päiväksi. Tämä mahdollistaa asianmukaisen kalibroinnin ja testauksen varmistaen, että kamera ja ADAS-järjestelmä toimivat optimaalisesti.

Vaihto- ja kalibrointijakson aikana jotkut palvelukeskukset saattavat tarjota korvausajoneuvoja varmistaakseen mukavuutesi ja liikkuvuutesi, kun ajoneuvoasi työstetään.

On tärkeää kalibroida ADAS-kamera asianmukaisesti tuulilasin vaihdon jälkeen, jotta ajoneuvon turvajärjestelmien tarkkuus ja tehokkuus säilyvät. Tämä varmistaa, että ADAS-toiminnot jatkavat toimintaansa suunnitellusti ja tarjoavat tarvittavan avun turvalliseen ajokokemukseen.

 

Kuinka paljon tuulilasin vaihto maksaa?

Tuulilasin vaihdon kustannukset voivat vaihdella 350 euron ja yli 1000 euron välillä. Tarkka hinta riippuu eri tekijöistä, kuten ajoneuvon tyypistä, tarvittavasta tietystä tuulilasista ja valitsemasi autokorjaamon työkustannuksista. Saadaksesi tarkan arvion omalle tilanteellesi, on parasta ottaa yhteyttä tuulilasin vaihtopalveluun tai autokorjaamoon. He arvioivat vaurion ja antavat sinulle tarkan hinnan tuulilasin vaihtamisesta ajoneuvoosi.

 

Kuinka kauan tuulilasin vaihtaminen kestää?

Kokonaisvaltainen tuulilasin vaihto vaatii yleensä 2-3 tunnin työn ammattilaiselta korjaamolla. Todellinen aika voi vaihdella tuulilasin tyypin ja autosi tietyn mallin mukaan. Tämä aikajänne sisältää vanhan tuulilasin poistamisen, uuden tuulilasin asentamisen uudella tiivistysaineella sekä perusteellisen puhdistuksen tuulilasinpesuaineella.

 

Korvaa Glassdrive kaikkien automerkkien tuulilasit?

Glassdrive on yritys, joka on erikoistunut tuulilasien vaihtopalveluihin kaikille ajoneuvomerkeille. He tarjoavat ammattimaisia ja luotettavia ratkaisuja tuulilasien vaihtoon, varmistaen korkealaatuisen työnjäljen ja asiakastyytyväisyyden.

Kun on kyse tuulilasin vaihdosta, Glassdrivella on joukko taitavia teknikkoja, jotka ovat kokeneita erilaisten tuulilasien ja ajoneuvomallien käsittelyssä. He noudattavat alan parhaita käytäntöjä ja käyttävät kehittyneitä tekniikoita varmistaakseen asianmukaisen ja saumattoman asennuksen.

 Tarkemmat tiedot hinnoittelusta saatte suoraan korjaamoiltamme

Autolasien ammattilaisemme selvittää parhaan ratkaisun tarpeisiinne