Takalasin vaihto

Takalasin vaihto

auroitunutta takalasia ei voida korjata, vaan ainoa vaihtoehto on takalasin vaihto. Tämä on tärkeää siksi, että turvallisuus on kuitenkin aina etusijalla.

 

Takalasin vaihto : vain alkuperäiset varaosat

Vahingoittunut takalasi voi heikentää näkökenttää. Jos havaitset vaurioita, anna ammattilaisemme tarkistaa lasi. Vaihdamme lasin käyttämällä alkuperäisiä varaosia, jotka takaavat, että lasi on uudenveroinen.

Glassdrive pitää turvallisuutesi aina etusijalla. Ainoastaan alkuperäisten laitevalmistajien (OEM) oikeat lasit palauttavat ajoneuvosi alkuperäisen kunnon. Siksi takalasin vaihto suoritetaan käyttämällä ainoastaan OEM-standardien mukaan valmistettuja laseja. Alkuperäiset varaosat, tuotteet ja kokeneet asentajat takaavat laadukkaan työn.

 

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos takatuulilasissa on lisäominaisuuksia?

Takalasiin liittyy usein erikoisominaisuuksia. Yleisiä ovat takalasinpyyhin ja huurteenpoistojärjestelmä. Lasissa voi myös olla tummennus. Ajoturvallisuusteknologian kehittymisen myötä on tärkeää ottaa huomioon uudet toiminnallisuudet. Esimerkiksi integroidut ominaisuudet, kuten radioantenni, GPS, tai kolmas jarruvalo takalasissa. Asentajamme ovat erittäin taitavia, ja jatkuvasti koulutettuja uusimman teknologian osalta. Takalasin vaihdon jälkeen saat autosi takaisin lasimurskasta puhdistettuna!

 

Mikä on takatuulilasin vaihtamisen hintahaarukka, kun se tarvitsee vaihtaa ?

Monet ihmiset miettivät takalasin vaihtamisen kustannuksia. Takalaseja on erilaisia tyyppejä ja kokoja, riippuen autosi merkistä ja mallista. Takalasin vaihtamisen hintaan vaikuttavat myös mahdolliset integroidut ominaisuudet, kuten tummennettu lasi, kolmas jarruvalo, radioantenni, GPS tai muut ajoapuvälineet, sekä automaattinen huurteenpoisto.

Keskimäärin kustannukset voivat vaihdella 100 ja 500 euron välillä yleisimpien mallien osalta. Hyvä uutinen on, että jos sinulla on kattava vakuutusturva, joka kattaa lasivauriot, takalasin vaihto korvataan kuten muutkin autosi lasit.

Voimme auttaa sinua tarvittavien toimenpiteiden kanssa vakuutusyhtiösi kanssa ja tarjota sinulle tarkempia tietoja takalasin vaihtamisen kustannuksista, mukaan lukien mahdollinen omavastuu vakuutuspolitiikassasi.

 

Samanlainen takatuulilasi kuin alkuperäinen

Meillä kaikki tarvittavat välineet, joiden avulla voimme ripeästi vastata tarpeisiisi. Takalasisi vaihdetaan identtiseen lasiin alkuperäisen lasin kaltaisena, kuten tummennettuun tai lämmitettäviin laseihin, jotka sulattavat takalasin tehokkaasti.

 

 Hajonnut lasi?

Korjaamme ja vaihdamme lasit kaikkiin merkkeihin ja malleihin