Usein kysytyt kysymykset

glassdrive

Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme useimmin esittämiin kysymyksiin.

K: Mitä tarkoittaa alkuperäinen varaosa?

V: Tuulilasin on tuottettu samoilla metodeilla, samoissa tehtaissa ja samoilla laatukriteereillä kuin alkuperäiset tuulilasit.  

K: Onko vaihdettava lasi erilainen kuin se, joka autotehtaalla on asennettu?

V: Glassdrive palvelupisteissä käytetään alkuperäisiä varaosia, tällöin ne täyttävät samat standardit kuin alkuperäinen tuulilasisi.  

K: Onko korjattu kohta yhtä vahva kuin korjaamaton ehjä kohta?

V: Kyllä on. Se voi olla jopa vahvempi.  

K: Kauanko lasin vaihdossa menee aikaa?

V: Autosta riippuen tunnista kolmeen, mutta autoa on turvallista siirtää vasta kahden tunnin päästä. Aika milloin autoa saa siirtää on liimanvalmistajasta kiinni. Suosittelemme, että varaat koko päivän auton lasin vaihdolle, sillä erityisesti talvella kylmä sää hidastaa liiman kuivumista. Me Glassdrive palveluasemilla käytämme ainoastaan autovalmistajien käyttämiä liimaustuotteita.   

K: Milloin lasin voi korjata?

V: Jos tuulilasissasi on kivenisku eikä se ole suurempi kuin 25mm eikä se ole kuljettajan näkökentässä tai tuulilasin reuna-alueilla, niin tällöin se on mahdollista korjata. Sama pätee halkeamiin.  

K: Milloin haljennut tuulilasi pitäisi vaihtaa ja miksi?

V: Jos tuulilasisi ei ole korjattavissa tai se on kulunut, silloin se on vaihdettava. Tutkimuksen mukaan auto jolla on ajettu 150.000 km ja missä on alkuperäinen tuulilasi, on kulunut tuulilasi turvallisuusriski.  

K: Saako lasin vaihdolle takuun?

V: Kyllä, Glassdrive asemilla annamme tuulilasin vaihdolle vuoden takuun.  

K: Maksaako vakuutusyhtiö lasin vaihdon, entä korjauksen?

V: Riippuu vakuutusturvastasi. Jos sinulla on tuulilasivakuutus niin korjaus voi olla jopa maksuton ja tuulilasien vaihto voi kustantaa sinulle vain omavastuuosuuden.

K: Mistä lasivakuutuksen saa ja paljonko se maksaa?

V: Paras tapa on olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön.

K: Saako autooni lämmitettävän tuulilasin jos sellaista ei virallisesti ole koskaan ollut varusteena?

V: Jos autossasi ei ole tätä ominaisuutta alunperin, niin silloin se ei ole mahdollista. Suosittelemme aina korvaamaan alkuperäisen tuulilasin samanlaisella.