Tuotteet

sekurit glass

Saint-Gobain Sekurit  tuulilasi: Glassdrive-valikoima
Autosi ansaitsee alkuperäistä laatua

Etsitkö huippulaadukasta tuulilasia joka tarjoaa täydellistä mukavuutta, mutta on myös turvallinen? Tuulilasia, joka on yhtä laadukas kuin alkuperäinen? Me Glassdrivella käytämme pääasiassa Saint-Gobain Sekurit  tuotemerkin ja muiden eurooppalaisten valmistajien laseja.  Saint-Gobain Sekurit on ranskalainen autoteollisuuden tuulilasien valmistaja. Se tunnetaan laadukkaista ja uraauurtavista tuotteistaan, joita se valmistaa kaikkiin ajoneuvotyyppeihin.

Glassdriven toiminnan ydin: alkuperäisen laadun tarjoaminen sinulle
Miksi valitsemme Saint-Gobain Sekuritin ensimmäisenä? Koska se takaa, että tuotteet ovat yhtä laadukkaita kuin alkuperäisosat, ja näin asentajamme voivat tehdä asennuksen huipputarkasti. Sinulle se taas takaa täydellisen lopputuloksen, täydellisen tiiviyden (ei suhinaa eikä vettä päästäviä vuotokohtia) ja ihanteellisen näkyvyyden (ei sumeutta). Kaiken kaikkiaan saat turvallisemman ja miellyttävämmän ajokokemuksen.

Valitsemme ajoneuvoosi parasta laatua

 • Laatu: Joka toisessa eurooppalaisessa autossa on Saint-Gobain Sekurit  lasia.
 • Valmistettu Euroopassa: 95 % käyttämästämme lasista on valmistettu Euroopassa.
 • Asentaminen paikoilleen: Kuhunkin ajoneuvomalliin löytyy täydellisesti sopiva ja oikea tuote rikkoutuneen tilalle.
 • Takuu: Koska tuote ja asennus ovat virheettömiä, voit olla niihin täysin tyytyväinen.
 • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä: Vakuutusyhtiöiden hyväksymää vastinetta rahalle.
 Löydä lähin asentamo

Ammattilaiset palveluksessasi Espoosta Rovaniemelle

Sekurit, autonvalmistajien uraauurtava kumppani

Miksi autonvalmistajat valitsevat Saint-Gobain Sekuritin? Koska tämä Saint-Gobain-konsernin eli autoteollisuuden lasiratkaisujen maailmanlaajuisen johtajan ranskalaistuotemerkki on ollut niiden käytössä jo autolla ajamisen alkuajoista lähtien. Saint-Gobain Sekurit ei ole missään vaiheessa lakannut kehittämästä innovaatioita ja tarjoamasta ajoneuvoihin mahdollisimman laadukkaita tuulilaseja: 

 • Innovointi: Saint-Gobain Sekurit tekee yhteistyötä autonvalmistajien lisäksi myös ilmailu- ja rautatieteollisuuden sekä panssariajoneuvojen valmistajien kanssa. Tuotemerkki tunnetaan luovuudestaan ja jatkuvasta innovoinnistaan.
 • Luottamus: Saint-Gobain Sekurit tunnetaan myös prosessiensa luotettavuudesta ja tuotantonsa tasaisesta laadusta. Saint-Gobain Sekuritilla on ympäri maailmaa 25 valmistuslaitosta, joiden avulla se varmistaa asiakkailleen erinomaisen saatavuuden ja joustavuuden.
 • Asiantuntemus: Sekurit Servicen tehtävänä on löytää oikea varaosa nopeasti, toimittaa se ripeästi, ja tarjota asennusta varten kaikki tarvittava. Juuri tästä syystä Saint-Gobainin brändi yhdistetään vahvasti asiantuntemukseen.

Keskeiset luvut: 

 • 14 000 autoteollisuuden lasituotetta Sekurit-valikoimassa.
 • 25 lasitehdasta ympäri maailmaa.
 • 3 miljoonaa vuosittain toimitettavaa autoteollisuuden lasia.
 • + Yli 95 %:n taattu palvelulaatu toimivaksi todistetun logistiikkasuunnitelman ansiosta. 


Saint-Gobain Sekuritin asiantuntemuksen historia

Vuonna 1699 Saint-Gobain-konserni varusti lasillaan ensimmäisen ajoneuvonsa: Jules Hardouin Mansartin eli Ludvig XIV:n arkkitehdin kantotuolin. Vuonna 1929 Saint-Gobain konserni hioi karkaistun lasin valistustekniikan huippuunsa. Sittemmin konserni on jatkanut tuotteidensa innovointia, jotta ne lisäävät ajokokemuksen mukavuutta, näkyvyyttä ja turvallisuutta, ovat kestävämpiä ja kuluttavat vähemmän energiaa. Innovaatioihin lukeutuvat muun muassa ClimaCoat, Head-Up Display  järjestelmä, Visual Comfort, Thermocontrol ja dbControl.

 Hajonnut lasi?

Korjaamme ja vaihdamme lasit kaikkiin merkkeihin ja malleihin