glassdrive

Asiakkaiden kertomaa

Turvallisuutesi ja täydellinen ajonautinto ovat tärkein tavoitteemme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja kehittämään palvelujamme. Tästä syystä jaamme mielellämme asiakkaidemme kertomaa palautetta.

"Matka jatkui jo puolessa tunnissa" Automme tuulilasissa oli ollut pieni halkeama jo kuukauden ajan. Juuri ennen lomamatkaamme ystävämme kertoi meille, että halkeama voi aiheuttaa vaaratilanteen. Niinpä soitin Glassdrivelle ja toivoin samalla, että he voisivat ratkaista ongelman jo saman päivän aikana, ja niin myös tapahtui! Ajoin liikkeeseen, ja puolen tunnin päästä lasi oli korjattu ja lomamatkamme voisi alkaa. Kiitos, Glassdrive!

Mannisen perhe

"Ihmetyksekseni korjaus oli maksuton" Olin ajattelematon, kun ajoin niin lähellä edellä ajavaa kuorma-autoa... lavalta putoili pieniä kiviä, ja kuului kova kopsahdus, kun yksi niistä osui autoni tuulilasiin. Onneksi tuulilasiin tuli vain iskemä eikä isoa halkeamaa. Täysin turhaa rahanmenoa, ajattelin. Otin yhteyttä Glassdriveen ja annoin heille vakuutukseni numeron. Ihmetyksekseni korjaus oli maksuton! Vakuutus korvasi kaikki kulut ja lisäksi Glassdrive asioi puolestani vakuutusyhtiöni kanssa. Palvelu oli erittäin hyvää ja ripeää.

M. Katajisto

"Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä" He tekivät hienoa työtä autoni korjauksessa, pähkinänkuoressa: palvelu oli nopeaa ja ystävällistä! Seuraavan kerran (toivottavasti ei kovin pian) tiedän, mihin otan yhteyttä.

Aleksi

"Todella helppoa" En ole kovinkaan hyvä paperien täyttelyssä ja asioiden järjestelemisessä, joten olen tyytyväinen, että Glassdrive huolehti asioista. Minun ei tarvinnut tehdä muuta kuin antaa heille vakuutukseni numero. He korjasivat iskemän puolessa tunnissa. Minun huolekseni jäi kahvinjuonti. Mukavaa ja helppoa ;-). Kiitos!

Petteri

"He korjasivat vanhan harrasteautoni alkuperäisillä varaosilla" Ajanpuutteen vuoksi ajan harrasteautollani vain harvoin. Voitte siis uskoa, miten harmissani olin, kun havaitsin tuulilasin haljenneen. Käyttöautoissani vastaavaa ei ole koskaan tapahtunut. Glassdrive pelasti päivän kertomalla, että he voivat korjata vanhan harrasteautoni alkuperäisillä varaosilla. Kiitos, Glassdrive!

M. Fellman

"Työ sujui nopeammin kuin luulin" Kun havaitsin tuulilasissani ison halkeaman, tiesin, että lasi oli varmasti vaihdettava. Arvelin, että siihen kuluisi paljon aikaa, sillä autoni on melko vanha. Mutta olin väärässä – työ sujui paljon nopeammin kuin luulin. Soitin aamulla ja Glassdriveltä ilmoitettiin, että vaihto onnistuu iltapäivällä alkuperäistä varaosaa käyttäen. Mahtavaa!

Mari