Lasin halkeaman korjaus

Lasin korjaus

Tuulilasin näkökentässä oleva halkeama johtaa yleensä autosi katsastuksessa hylkäämiseen, mutta tiesitkö, että se voi myös vaikuttaa autosi rakenteeseen? Jopa 34% autosi kiertojäykkyydestä voi olla tuulilasin varassa. Pienikin kiveniskemä tai halkeama tuulilasissa voi laajentua suuremmaksi halkeamaksi ja vaarantaa oman ja matkustajien turvallisuuden. Joten jos havaitsen iskemän, anna ammattilaisemme tarkistaa se.

Lasin halkeaman korjaus vai vaihto?

Jos tuulilasissa oleva iskemä on 2 euron kolikkoa pienempi, voimme luultavasti korjata sen. Lasin halkeaman korjaus ei ole aina kuitenkaan mahdollista. Toisinaan tuulilasi on vaihdettava. Tämä on hieman kalliimpaa, mutta maksaa vaivan, sillä onhan oma ja matkustajiesi turvallisuus aina etusijalla.

Milloin sitten tuulilasin halkeaman korjaus tai vaihto on tarpeen? Anna ammattilaisemme arvioida tilanne, me pyrimme kuitenkin aina korjaamaan ensin. Jos sinulla on vakuutus, korjaus on usein maksuton eikä vaikuta bonuksiisi. Lyhyesti sanottuna lasin halkeaman korjaus on nopea, vaivaton ja säästää rahaa.

 Hajonnut lasi?

Korjaamme ja vaihdamme lasit kaikkiin merkkeihin ja malleihin