glassdrive

Tuulilasi korjaus

Autosi johonkin lasiin on ilmestynyt iskemä tai pieni halkeama? Me Glassdrivella pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan tuulilasit. Rahan säästämiseksi anna ammattiasentajamme määrittää, onko tuulilasikorjaus tarpeen tai onko lasi vaihdettava. Jos sinulla on vakuutus, tuulilasin korjaus on yleensä maksuton eikä se vaikuta bonuksiisi.

Miksi tuulilasikorjaus on tärkeää

Lasissa oleva pieni iskemä voi helposti laajentua isoksi halkeamaksi. Silloin ajoneuvosi ei ehkä enää läpäise vuosikatsastusta, ja halkeama voi myös heikentää näkyvyttä ja vaarantaa oman ja matkustajien turvallisuuden.

Tuulilasit vastaavat jopa 34 prosenttia ajoneuvon kiertojäykkyydestä. Rikkoutunut tuulilasi heikentää koria ja voi myös muuttaa ajoneuvosi dynaamisia ominaisuuksia. Tuulilasi korjaus kestää vain 30 minuuttia, ja pääset jatkamaan matkaa nopeasti ja turvallisesti.

Tuulilasit: korjaus

Haluatko tietää, kuinka tuulilasi korjaus tapahtuu Glassdrivella? Ota yhteyttä Glassdriven ammattilaiseen.

Tuulilasi on tärkeä osa autosi turvallisuutta

Tuulilasi ei ole olemassa vain suojaamassa sateelta, estämässä kampaustasi sotkeentumasta tuulessa tai suojaamassa kasvojasi 120 km/h nopeudella iskeytyviltä ötököiltä. Se on paljon muutakin.

Ajoturvallisuudesta puhuttaessa monelle ensimmäisenä mieleen tulevat jarrut, moottori ja renkaat. Usein tuulilasin merkitys unohdetaan. Tiedämme kyllä, että ajaminen on vaarallista silloin, kun tuulilasi on huurteessa tai jäässä eikä näkyvyys tielle ole esteetön. Pidämme tuulilasia kuitenkin itsestäänselvyytenä, sillä se näyttää ”yksinkertaiselta”.

Tuulilasi on kuitenkin tärkeä osa koko autosi korirakennetta. Jopa 34 % autosi korirakenteesta voi olla tuulilasin varassa, jolloin on tärkeää, että lasi on ehjä. Lisäksi tuulilasilla on suuri merkitys turvatyynyjärjestelmän toiminnassa. Myös tuulilasin muotoilulla on iso vaikutus autosi aerodynamiikkaan ja sitä kautta polttoaineen kulutukseen.

Pienikin kiveniskemä tuulilasissa voi laajentua suureksi halkeamaksi heikentäen sinun ja matkustajien turvallisuutta. Korjauta tai vaihdata autosi tuulilasi ajoissa, mutta älä anna kenen tahansa tehdä sitä. Luota vain ammattilaisiin.