Korjaamme kaikki automerkit ja mallit

.

Korjaamme kaikki automerkit ja mallit

Lasivaurioiden korjaukset ja vaihdot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin

Meiltä saat aina ratkaisun tuulilasiisi

Onko tuulilasissasi kasvava halkeama? Tai tähden muotoinen kiveniskemä? Tuulilasin vaihtaminen on turvallisen ajon kannalta olennaisen tärkeää. Pitäisikö sinun korjauttaa autosi tuulilasi jälleenmyyjällä? Me Glassdrivella korjaamme tuulilasisi ajoneuvon merkistä tai mallista riippumatta.

Tuulilasien vankka tuntemus: monipuolisuutta kokemuksen kautta

Onko autosi sinulle kaikki kaikessa, ja haluatko sille vain parasta? Onko autosi sinulle työväline? Kaipaatko ennen kaikkea turvallisuutta itsellesi ja lapsillesi? Olipa autosi sinulle sitten kallein aarteesi tai kätevä kuljetusväline, etsimme parhaan ratkaisun sinun ja autosi tarpeisiin.

Glassdrive on aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien huomioinut tarpeeni ja auttanut minua ajoneuvoni kanssa. Työn jälki on täydellistä, ja palvelu on ensiluokkaista.

 Hajonnut lasi?

Korjaamme ja vaihdamme lasit kaikkiin merkkeihin ja malleihin

Glassdriven toiminnan ydin: sinun kuunteleminen ja oikeiden ratkaisuiden tarjoaminen

Sinun kuunteleminen? Kyllä, se on tärkeää, ja siitä me aina aloitamme. Koska olemme tekniikan asiantuntijoita, hallitsemme kaikki ratkaisut. Tehtävämme on kuitenkin paljon muutakin: haluamme auttaa sinua etsimään itsellesi ja autollesi oikean ratkaisun.

Olemme tuulilasien asiantuntijoita: vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta

 • Asiantuntemus: tunnemme kaikki automerkit ja markkinoilla olevat tuotteet läpikotaisin 800 asennuskeskusta kattavan verkostomme ansiosta.
 • Todellista huippulaatua: valitsemme Saint-Gobainin, eli johtavan autoteollisuuden lasikonsernimme valikoimasta vain laadultaan parhaat lasituotteet.
 • Tekniikka: olemme tuulilasien korjaamisen asiantuntijoita, joilla on kehittyneimmät työkalut korjausprosessin jokaiseen vaiheeseen, kuten asentamiseen, purkamiseen ja kalibrointiin.
 • Tietotaito: suurimmat vakuutusyhtiöt luottavat siihen, että korjaamme vakuutuksenottajien tuulilasit.
 • Kunnioitus: tarjoamme edullisia hintoja, jotka on sovittu suoraan vakuutusyhtiön kanssa sen varmistamiseksi, että saat parhaat mahdolliset tuotteet ja parasta mahdollista laatua.
 Löydä lähin asentamo

Ammattilaiset palveluksessasi Espoosta Rovaniemelle

Asiantuntemuksemme on käytettävissäsi: autamme tekemään arjestasi helpompaa

 • Kuunteleminen: aloitamme kuuntelemalla sinua ja selvittämällä, mitä tarvitset.
 • Täsmällisyys: varattu korjausaika on aina yksilöllinen. Noudatamme sovittua aikataulua aina.
 • Luottamus: tarjoamme sinulle laadultaan parhaat, ajoneuvoosi täydellisesti sopivat lasit.
 • Mielenrauhaa: autamme sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa, tai hoidamme käsittelyn puolestasi suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.
 • Nopea apu: Kaipaatko apua kiireesti? Etsimme tilanteeseesi sopivan ratkaisun.

Kuinka tärkeä autosi on sinulle?

Me Glassdrivella suhtaudumme autoihin intohimoisesti. Ehkä suhtaudut niihin itsekin samalla tavalla tai ehkä et? Huomioimme kuitenkin kaikissa tapauksissa sinun odotuksesi ja ajoneuvosi tarpeet:

Pidämme autostasi äärimmäisen hyvää huolta huomioiden sen historian ja taustan. Tekniset asiantuntijamme varmistavat auton suorituskyvyn huolellisesti ja tarkasti.

 • Valitsemme mahdollisimmat laadukkaat lasituotteet ja tuulilasimallit, jotka sopivat ajoneuvoosi täydellisesti. Autoosi räätälöidyt ratkaisut ovat kokonaan intohimoisten, tietotaitoaan jakavien asiantuntijoidemme verkoston ansiota.
 • Tarjoamme sinulle parasta palvelua mahdollisimman nopeasti. Keskitymme palvelussamme vain ja ainoastaan sinun autoosi. Lisäksi työskentelemme rivakasti, jotta pääset turvallisesti takaisin tien päälle ja jatkamaan kaikkea toimintaasi mahdollisimman pian.
 • Tarjoamme neuvoja ja vinkkejä autosi pitämiseen kunnossa. Miksi? Jotta voit ajaa turvallisesti ja jotta autosi kestää pidempään
 Tarkemmat tiedot hinnoittelusta saatte suoraan korjaamoiltamme

Autolasien ammattilaisemme selvittää parhaan ratkaisun tarpeisiinne