banner3.png
Usein kysytyt kysymykset

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani

Jos vakuutuksesi kattaa myös lasivauriot, tai sinulla on erillinen lasivakuutus et maksa muuta kuin vakuutusehtojen mukaisen omavastuun, eivätkä korjaukset yleensä vaikuta bonuksiisi. Lasin korjaus on vakuutetulle yleisesti maksuton. Glassdrive huolehtii kaikesta ja autamme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Auton lasin korjaaminen maksaa vähemmän kuin sen vaihtaminen. Anna ammattiasentajiemme selvittää, kannattaako lasi korjata vai vaihtaa.

 

Auton lasin vaihdon hinta

 

Auton lasin vaihtamisen kustannukset riippuvat auton valmistajasta ja mallista. Jos haluat selvittää, kuinka paljon autosi tuulilasin vaihto maksaa, ota yhteyttä tiimiimme, joka tutkii ja arvioi vauriot ja ilmoittaa sinulle vaihdon hinnan vakuutuksesi ehdoista riippuen.

 

Luottamuksesi arvoista laatua

 

Turvallisuutesi on Glassdrivelle kaikki kaikessa. Vain alkuperäiset laitevalmistajat eli OEM:t voivat toimittaa oikeanlaiset lasit, jotta voimme korjata ajoneuvon alkuperäiseen kuntoonsa. Siksi käytämme ainoastaan OEM-vaatimusten mukaisesti tuotettuja laseja. Alkuperäisten varaosien, tuotteiden ja kokeneiden asentajien ansiosta voimme aina taata työlle erinomaisen jäljen.

Glassdrive tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Glassdriven palvelu saattaa olla sinulle jopa maksutonta vakuutuksesi kattavuudesta riippuen. Ota suoraan yhteyttä lähimpään Glassdrive-toimipisteeseen, niin huolehdimme lasin vaurioon liittyvistä paperitöistä ja autamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen kanssa.

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?