banner3.png
Usein kysytyt kysymykset

Mitä tuulilasi maksaa?

Jos tuot vaurioituneen tuulilasin Glassdrivelle, yritämme aina korjata sen: se on halvempaa, mutta myös vastuullisempaa. Valitettavasti vaihtamista ei aina voi välttää. Tästä nousee kaksi kysymystä: Mitä tuulilasi maksaa? Miten tuulilasin vaihdon kustannukset voi arvioida?

Ajattelet, että autosi tuulilasi täytyy vaihtaa ja mietit tietysti, mitä auton tuulilasi maksaa?

Tuulilasin hinnan selvittämisessä on otettava huomioon kaksi tekijää:

 

  • Ajoneuvon malli. Mitä ylellisempi ajoneuvo on kyseessä, sitä enemmän uusi tuulilasi maksaa.
  • Vaihdettavan lasin ominaisuudet. Tuulilasin hinta voi vaihdella merkittävästi sen mukaan, millaista teknologiaa se sisältää (tummennus, lämmitys, UV-suojaus, sadetunnistin, apukamera jne.).

 

Yleisesti tuulilasin hinnan vaihteluväli on hyvin suuri (ajoneuvon mallin ja lasin tyypin mukaan). Koska et voi vaihtaa tuulilasia itse, mukaan on laskettava myös asentajan työn hinta sekä erilaiset tarvittavat materiaalit.

 

Mitä maksaa tuulilasin vaihtaminen?

Kun tuulilasi vaihdetaan, lasin hinta yksin ei ole ratkaiseva – On otettava huomioon myös asennuksen hinta sekä tarvittavat materiaalit.

Glassdrive on autolasien vaihtamisen asiantuntija. Lasinvaihtoajat ovat ajoneuvokohtaisia ajoneuvon mallin ja sen mukaan, onko autossa kameroita tai tutkia, jotka on kalibroitava. Tarvittava tuulilasi saattaa olla heti varastossa tai sellainen saadaan tilauksesta vuorokauden ja joskus jopa 12 tunnin kuluessa.

Tuulilasin vaihdon hinta sisältää asentajan työn eli vaurioituneen tai hajonneen lasin poistamisen, uuden lasin asentamisen, turvajärjestelmien uudelleenkalibroinnin, asennuksessa tarvittavat materiaalit ja ajoneuvon sisätilojen puhdistuksen.

Älä epäröi pyytää meiltä tarjousta tuulilasisi vaihdosta.

 

Tuulilasin vaihtaminen voi siis tulla kalliiksi. Älä kuitenkaan hätäänny! Autovakuutuksesi lasiturva kattaa tuulilasin vaihdon kustannukset (mahdollista omavastuuta tai vakuutuksen kustannusrajan ylitystä lukuun ottamatta). Glassdrive on useimpien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasien ammattilainen. Sinun ei siis tarvitse miettiä, kuinka paljon tuulilasin vaihtaminen maksaa – voit tulla meille turvallisin mielin!

 

Tuulilasin korjaaminen vaihtamisen sijaan, jos se on mahdollista

Meillä Glassdrivellä korjaaminen on etusijalla silloin kun se on mahdollista, kuten silloin jos ajoneuvon ikkunan voi korjata erityisellä hartsilla noin puolessa tunnissa.

Kun tuulilasi on vaurioitunut, kannattaa aina hakea neuvoa ammattilaiselta. Me voimme arvioida vaurion perusteella, voiko tuulilasin korjata vai pitääkö se vaihtaa. Uusi tuulilasi maksaa aina enemmän, mutta jos vauriot ovat liialliset, se voi olla välttämätöntä. Tässä on kyse turvallisuudestasi!

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?