banner3.png
Usein kysytyt kysymykset

Mitä vaurioituneen tuulilasin korjaus maksaa?

Onko sinkoutunut kivi tai nasta vaurioittanut autosi tuulilasia? Silloin auto kannattaa viedä suoraan ammattilaiselle, jotta tuulilasi saadaan korjattua, ennen kuin vaurio pahenee ja lasi on vaihdettava. Mitä tuulilasin korjaus maksaa? Korvaako vakuutus korjauksen?

 

Milloin vaurioitunut tuulilasi kannattaa korjauttaa?

Tuulilasissa oleva iskemä kannattaa korjauttaa mahdollisimman nopeasti sen aiheuttajasta riippumatta. Korjaamaton vaurio voi nimittäin aiheuttaa halkeamia varsinkin äkillisen lämpötilamuutoksen tai iskun seurauksena. Silloin on jo liian myöhäistä tuulilasin korjaamiselle, ja koko lasi on vaihdettava. Vakuutusehtojen mukaan voit joutua maksamaan tästä omavastuun.

Tuulilasin korjaus edellyttää kuitenkin että vaurion läpimitta on enintään 40 mm. Iskemän on oltava myös vähintään 5 cm:n etäisyydellä lasin reunasta sekä kuljettajan näkökentän (halkaisijaltaan 30 cm:n ympyrä tuulilasin ylä- ja alareunan puolivälissä ohjauspyörän kohdalla) ulkopuolella. Myös vaurion muoto on ratkaiseva sen kannalta, riittääkö korjaus vai pitääkö koko lasi vaihtaa. Jos edellä mainitut ehdot eivät täyty, tuulilasia ei voi korjata, vaan se on vaihdettava kokonaan.

 

Mitä tuulilasin korjaus maksaa?

Mitä vaurioituneen tuulilasin korjaus maksaa? Jos korjauksen hoitaa ammattilainen, se on nopeaa: me Glassdrivellä käytämme erityistä hartsia, jonka ruiskutamme suoraan vaurioituneen kohdan keskelle. Vaurioituneen tuulilasin korjaus kestää noin puoli tuntia.

Yleensä vakuutuksen lasiturva kattaa tuulilasin korjaamisen. Jos vakuutukseesi siis kuuluu lasiturva, et joudu maksamaan mitään.

Jos sinulla ei ole lasiturvaa, vastaat autosi tuulilasin korjauskustannuksista itse. Muista kuitenkin, että korjaaminen on aina halvempaa kuin koko tuulilasin vaihtaminen!

 

Miksi tuulilasi kannattaa korjauttaa Glassdrivellä?

Glassdrive on auton lasien asiantuntija. Me huolehdimme tuulilasisi vaurioiden korjaamisesta ja siten mukavuudestasi ja turvallisuudesta parhaaseen hintaan. Glassdrivellä hyödyt kokeneiden ja koulutettujen asentajien osaamisesta, Saint-Gobainin suunnitteleman lasin laadusta ja siitä, että vakuutusyhtiösi korvaa tuulilasin korjaamisen lasiturvan perusteella. Ajan varaaminen siis kannattaa!

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?