Tuulilasin pyyhkijät

Tuulilasin pyyhkijät

Tuulilasin pyyhkijät ovat tärkeät hyvän näkyvyyden ja turvallisuuden kannalta

Monet ajavat autoilla, joissa on kuluneet pyyhkijät sekä edessä että takana, mikä vaikuttaa näkyvyyteen ja turvallisuuteen. Näkyvyys heikkenee merkittävästi, kun kuluneilla pyyhkijöillä ei enää saa pyyhittyä vettä ja likaa tehokkaasti.

Voit välttää kuluneiden pyyhkijöiden käyttämistä tarkistamalla ne säännöllisesti ja vaihtamalla ne, kun ne eivät enää pyyhi vettä ja likaa kunnolla tai kun ne alkavat täristä tai pyyhkiä lasia epätasaisesti. Suosittelemme vaihtamaan pyyhkijät vähintään kerran vuodessa tai useammin, jos autolla ajetaan paljon. Hyvät tuulilasin pyyhkijät ovat kannattava sijoitus, jotka varmistavat hyvän näkyvyyden ja parantavat liikenneturvallisuutta.

Kuluneet pyyhkijät voivat lisäksi naarmuttaa lasia, mikä heikentää tuulilasin näkyvyyttä pysyvästi. Tällöin auto ei välttämättä läpäise EU-lainsäädännön mukaista vuosikatsastusta, mikä aiheuttaa lisää vaivaa ja kustannuksia.  

Me Glassdrivella vaihdamme tuulilasin pyyhkijät autosi lasin korjaamisen tai vaihdon jälkeen mielellämme. Tarjoamme monia erilaisia laadukkaita pyyhkijöitä, joita voi ostaa asennuspisteiltämme.

 Löydä lähin asentamo

Ammattilaiset palveluksessasi Espoosta Rovaniemelle