Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus: Nopea ja tehokas ratkaisu

Korjaus onnistuu jopa puolessa tunnissa ilman ajanvarausta!

Työmaa-ajoneuvoista putoava kiviaines, ohiajavan auton lennättämä sora, ruohonleikkurin sinkauttamat kivet... Onko tuulilasiisi ilmestynyt jostain vaurio? Vaurio on tärkeää arvioida huolellisesti, jotta se saadaan korjattua oikein. Jos vaurio ei ole kuljettajan näkökentässä eikä kovin suuri, yksinkertainen korjaus voi riittää turvallisen ajon varmistamiseen.

 

Glassdrive-Onko tuulilasi haljenneena ajaminen vaarallista

 

Tuulilasin korjaus vai vaihtaminen: Oikea asiantuntija-arviointi

Kuljettajana sinun tulee itse varmistaa, että ajoneuvosi on ajokunnossa. Tuulilasin suuresta halkeamasta voi seurata sakkoa. Mistä voi tietää, riittääkö tuulilasin pelkkä korjaaminen vai pitääkö se vaihtaa kokonaan? Me Glassdrivella selvitämme parhaan ratkaisun tuulilasisi vaurion ratkaisemiseksi. Yksinkertainen korjaus säästää aikaa ja rahaa sekä vähentää ajoneuvon vaikutuksia ympäristöön.

   Hajonnut lasi?

  Korjaamme ja vaihdamme lasit kaikkiin merkkeihin ja malleihin

   

  Glassdriven tehtävä: Aikasi ja rahasi säästäminen

  Jos tuulilasissa oleva iskemä ei ole kovin vakava, yksinkertainen korjaus saattaa riittää sen varmistamiseen, että pääset jatkamaan ajamista turvallisin mielin. Entä miten hyödyt siitä itse? Nopea korjaus lähimmässä Glassdrive-keskuksessa onnistuu jopa puolessa tunnissa. Se tulee myös halvemmaksi: et saa sakkoja rikkinäisestä tuulilasista etkä joudu käyttämään vakuutuksesi lasiturvaa.

  Korjaamme tuulilasin muissa kuin seuraavissa tapauksissa:

  • Vaurion läpimitta on yli 25 mm.
  • Vaurion etäisyys tuulilasin reunasta on alle 4 cm.
  • Vaurio on kuljettajan näkökentässä.
  • Iskemiä on vähintään neljä.
  • Tuulilasi on UV-suojattu tai lämmitetty.

   

  Glassdrive- Onko korjattu kohta yhtä vahva kuin korjaamaton ehjä kohta

   

  Huolehdimme korjauksesta jopa puolessa tunnissa:

  • Korjaus onnistuu myös ilman ajanvarausta! Korjaamme tuulilasin puolessa tunnissa ilman ajanvarausta. Jos haluat mieluummin varata ajan, voit tehdä sen soittamalla korjaamolle tai varaamalla ajan ajanvarauskalenterissamme
  • Pikakorjaus: Puhdistamme lasin perusteellisesti, lisäämme hartsia, lämmitämme ja kiillotamme sen ja lopuksi puhdistamme tuulilasin.
  • Mielenrauhaa kaupan päälle: Jos autovakuutukseesi sisältyy lasiturva, hoidamme paperityöt suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.
   Löydä lähin asentamo

  Ammattilaiset palveluksessasi Espoosta Rovaniemelle

   

  Oikea ratkaisu vaurioituneen tuulilasin kanssa:

  Mitä kannattaa tehdä, jos huomaa tuulilasissa vaurion? Ensimmäisenä kannattaa tietenkin varata korjausaika mahdollisimman pian. Suosittelemme sillä välin kiinnittämään vaurion päälle pienen läpinäkyvän teipinpalan, joka suojaa vauriokohtaa pölyltä, siitepölyltä ja sateelta. Aja mahdollisuuksien mukaan johonkin Glassdrive-asentamoomme, niin saat meiltä tarran, joka suojaa vauriota ennen korjausta.

  Miten tuulilasin vaurioita voi pyrkiä välttämään?

  Vaikka tuulilasiin tulevia kolhuja on vaikea ennakoida, voit vähentää auton vaurioitumisriskiä noudattamalla muutamaa hyvää käytäntöä:

  • Pidä turvaväli: Aja riittävän etäällä edellä ajavista ajoneuvoista, etenkin avolavallisista kuorma-autoista.
  • Hidasta vauhtia vaarallisilla teillä: Hidasta vauhtia jos tiellä on rakennustyömaa tai soraa, jottei tuulilasiin sinkoudu mitään.
  • Kierrä riittävän kaukaa: Etenkin ohittaessasi tien varressa käytettäviä ruohonleikkureita.
   Tarkemmat tiedot hinnoittelusta saatte suoraan korjaamoiltamme

  Autolasien ammattilaisemme selvittää parhaan ratkaisun tarpeisiinne